aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πιο κοντά σε μετεγγραφή, αλλά σταθερός ο Μπεργκ

Ομόνοια: Πιο κοντά σε μετεγγραφή, αλλά σταθερός ο Μπεργκ

Η Ομόνοια, από τα λεγόμενα του Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου, αλλά και τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου πριν το παιχνίδι, βρίσκεται πιο κοντά σε υλοποίηση μετεγγραφής. Ωστόσο, όπως επισήμανε ο Νορβηγός τεχνικός, «τίποτα δεν είναι τελειωμένο». Σημείωσε πως «μιλάμε με ποδοσφαιριστές και εξετάζουμε και εναλλακτικές επιλογές».

«Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε επιθετικό. Δουλεύαμε πολύ καιρό για να βρούμε παίκτη καλύτερο ή διαφορετικό από αυτούς που έχουμε, εντός μπάτζετ. Οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι τον Ιανουάριο, οι διαθέσιμοι πιθανώς να μην έπαιζαν με τις ομάδες τους ή θέλουν να φύγουν για άλλους λόγους», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Αυτό που μπορεί να διακρίνει ξανά κανείς από τις τοποθετήσεις του προπονητή της Ομόνοιας είναι ότι δεν δείχνει να καίγεται για μετεγγραφές εάν δεν είναι σίγουρος για τις επιλογές που θα κάνει. Παράλληλα, το έκανε σαφές ότι δεν θέλει να φτάσει στην κατάσταση που ήταν η Ομόνοια όταν ήλθε ο ίδιος στην ομάδα «και να αποδεσμεύσουμε 6-7 παίκτες». Ο Μπεργκ είπε ότι προσπαθεί να βρει ισορροπία, να βρει τον κατάλληλο παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ