aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πιο έτοιμη από ποτέ να αλλάξει την ιστορία με τον ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Πιο έτοιμη από ποτέ να αλλάξει την ιστορία με τον ΑΠΟΕΛ

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Η Ομόνοια πέρασε σαν «σίφουνας» από το Παραλίμνι πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Εξ αρχής έτριξε τα «δόντια» στους «βυσσινί», προηγήθηκε νωρίς με τον Ντάρμπισαϊαρ, έφτιαξε μπόλικες ευκαιρίες και νωρίς στην επανάληψη με γκολ του Τιάγκο «καθάρισε» το παιχνίδι.

Οι συνήθεις ύποπτοι οδήγησαν την Ομόνοια στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, κάτι που πέτυχε πρώτη φορά φέτος και οι «πράσινοι» πάνε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ για να σπάσουν την «κατάρα» έξι χρόνων, που τους θέλει να μην κερδίζουν τους γαλαζοκίτρινους από τον Απρίλη του 2013.

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα (2/12) έχοντας για πρώτη φορά μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια περισσότερους βαθμούς απ’ ότι ο αιώνιος αντίπαλός της. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τρία παιχνίδια λιγότερα, όμως αυτό δεν αναιρεί το πιο πάνω. Ο Τιάγκο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ έδωσε το σύνθημα για ιστορική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. «Είναι η ώρα μας. Έχει καιρό να κερδίσει η Ομόνοια τον ΑΠΟΕΛ, ήλθε η ώρα να κερδίσουμε και να γράψουμε ιστορία», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Διαβάστε επίσης: «Άλλο επίπεδο η Ομόνοια», έβγαλε το καπέλο σε Μπεργκ

Οι οιωνοί είναι θετικοί για την Ομόνοια. Στο «Τάσος Μάρκου» έδειξε ετοιμότητα και διάρκεια στο παιχνίδι της και το κυριότερο ξεσήκωσε τον κόσμο της που είναι δεδομένο ότι το βράδυ της Δευτέρας (2/12) θα δώσει βροντερό παρών για να αλλάξει την ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο με τον ΑΠΟΕΛ»

Ανασταλτικά η Ομόνοια πήρε άριστα στο Παραλίμνι διατηρώντας την εστία της απαραβίαστη για έκτη φορά σε δέκα αγώνες, ο Ντάρμπισαϊρ έφτασε τα εφτά τέρματα στο πρωτάθλημα και σκόραρε σε τρίτο σερί ματς, ενώ ο Τιάγκο πιστώθηκε το τρίτο του τέρμα. Κορυφαίος όλων ο Μποτεάκ, με τον Γάλλο εξτρέμ να δικαιώνει όσους εξ αρχής προέβλεψαν ότι πρόκειται για μετεγγραφή επιπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ