aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ

Ομόνοια: Πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ

Η εξασφάλιση συμμετοχής στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δίνει στην Ομόνοια σημαντικό χρόνο αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και την προετοιμασία της. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 25 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, στις 2 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση και οι πράσινοι θα μάθουν τους πιθανούς αντίπαλούς τους.

Ουσιαστικά, έχουν ικανοποιητικό χρόνο ώστε να στελεχώσουν την ομάδα τους και την προετοιμάσουν καταλλήλως για να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για τα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το γεγονός δε ότι έχει στη χειρότερη περίπτωση εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αφαιρεί από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της το άγχος. Πιο απελευθερωμένοι θα επιδιώξουν το καλύτερο και αν τους βγει θα το ιδανικά, διαφορετικά μπορούν να συμβιβαστούν και με την τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Εν κατακλείδι, το «τριφύλλι» θα είναι πιο άνετο από ποτέ αναφορικά με την προετοιμασία, τη στελέχωση και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι που ασφαλώς αυξάνει και τις απαιτήσεις για υψηλό βαθμό επιτυχίας και στους τρεις τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ