aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πιέζει για το «ναι» μουντιαλικού φορ!

Ομόνοια: Πιέζει για το «ναι» μουντιαλικού φορ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών για την άμυνα αποφάσισε να εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας ο Άνχελ Γκόμεθ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φράνιο Πρτσε. Τον Κροάτη άσο της Λάτσιο, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίστρα, ομάδα της πατρίδας του. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως για τον επιθετικό αφού κινείται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, σε πολύ καλή ηλικία, κάτω των 30 χρόνων. Πληροφορίες του «Goal» κάνουν λόγο πως, πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή, που η εθνική ομάδα της χώρας του συμμετείχε στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον εκλεκτό για την επίθεση και καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το συντομότερο δυνατό να του αποσπάσει την υπογραφή του. «Βρισκόμαστε κοντά και στην απόκτηση επιθετικού», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Ανδρέας Δημητρίου, που επιβεβαιώνουν την προσπάθεια που γίνεται για σύναψη συνεργασίας με τον διεθνή επιθετικό ποδοσφαιριστή.

Ο Γκόμεθ θέλει στην ομάδα του άλλον ένα ικανό στράικερ, που θα πλαισιώσει τον Ντέρμπισαϊρ και παράλληλα θα βάλει πίεση, με την καλή έννοια, στον Άγγλο. Την ίδια ώρα, θα υπάρχει και η επιλογή του Γκρίνιτζ, του 18χρονου Άγγλου φορ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει η ομάδα του να έχει βάθος σε όλες τις θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Oμονοια: Χωρίς δύο «πετάει» για Πολωνία – Η αποστολή και τα φιλικά

Από τη στιγμή που θα αποκτηθεί ο Πρτσε και θα πάρει θέση στον Κατάλογο Β, με την προσθήκη και του επιθετικού θα μείνει μια διαθέσιμη θέση για ξένο ή κοινοτικό. Είναι ξεκάθαρο πως, ο Γκόμεθ θα θελήσει να την καλύψει στη συνέχεια, σε θέση που θα διαπιστώσει ότι επιβάλλεται επιπλέον επιλογή. Μια κίνηση που ενδέχεται να γίνει με το πέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας, ίσως ακόμη και περί τα τέλη Αυγούστου, πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ