aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πιέζει (ακόμη) Σοκολόφσκι ο Μπεργκ

Ομόνοια: Πιέζει (ακόμη) Σοκολόφσκι ο Μπεργκ

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Καζ Σοκολόφσκι αποτελούσε εξαρχής την πρώτη επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ για τη θέση του βοηθού του και το ίδιο ισχύει και σήμερα, δυο βδομάδες μετά τη συμφωνία με την Ομόνοια. Γι’ αυτό και ο Νορβηγός προπονητής συνεχίζει, όπως πληροφορούμαστε, να πιέζει τον Πολωνό, με τον οποίο συνεργάστηκε στις πλείστες ομάδες, να βρίσκονται μαζί και στον πάγκο της Ομόνοιας.

Ο Σοκολόφσκι θέλει, όμως το εμπόδιο ακούει στο όνομα Στάμπαεκ και το συμβόλαιο που διατηρεί με τη νορβηγική ομάδα. Ο Μπεργκ είχε ρήτρα και μπόρεσε εύκολα να «απελευθερωθεί», όμως δεν ισχύει το ίδιο με τον Πολωνό. Καταβάλλει προσπάθεια για να τερματίσει τη συνεργασία του με τη Στάμπαεκ, κάτι που για την ώρα δεν έχει αποφέρει καρπούς. Μάλιστα, για αυτό προσπαθεί και ο Μπεργκ, που εξαντλεί όλα τα χρονικά περιθώρια. Εφόσον μέσα στην επόμενη βδομάδα δεν υπάρξει θετική κατάληξη, τότε θα προχωρήσει με έναν από τους άλλους δύο υποψηφίους για τη θέση του βοηθού προπονητή.

Ο 49χρονος προπονητής θα βρίσκεται και πάλι στην Κύπρο το προσεχές Σάββατο, 29 Ιουνίου. Δυο μέρες δηλαδή πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που ορίστηκε για την 1η Ιουλίου και το πρώτο διήμερο θα αναλωθεί σε εργομετρικές εξετάσεις. Ο Μπεργκ έχει ανοιχτή γραμμή με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού όσον αφορά στις ενέργειες που γίνονται για μετεγγραφές και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ