aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πέταξε δύο ευκαιρίες, της δίνεται και τρίτη!

Ομόνοια: Πέταξε δύο ευκαιρίες, της δίνεται και τρίτη!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τους τελευταίους δυόμιση μήνες (σ.σ από τις 3 Δεκεμβρίου 2016 όταν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ) η Ομόνοια κόλλησε στην 5η θέση και δεν λέει να ξεκολλήσει απ’ εκεί.

Της δόθηκαν ευκαιρίες για ν’ ανεβεί τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω στη βαθμολογία αλλά τις κλότσησε, αφού την πρώτη φορά παραχώρησε ισοπαλία στον Ερμή (2-2), ενώ τη δεύτερη έχασε από τον Απόλλωνα (1-2). Αύριο της παρουσιάζεται ακόμη μία ευκαιρία για να πατήσει στην 4η θέση, που ενδεχομένως να αποδειχθεί και προνομιούχα στο τέλος της σεζόν, σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη.

Το πόσο σημαντικό είναι το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας το γνωρίζουν άπαντες στο «τριφύλλι», οι οποίοι καλούνται να επιδείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα προκειμένου να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και να πάρουν το ζητούμενο που είναι το «διπλό» στο ΑΕΚ Αρένα για να πάνε στο +1 από την προσεχή αντίπαλό τους. Ενδεχόμενη νίκη θα ανεβάσει και ψυχολογικά τους πράσινους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα θα τους δίνει το δικαίωμα να κοιτάζουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, καθώς τη Δευτέρα είναι το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, και οι όποιες απώλειες προκύψουν θα είναι καλοδεχούμενες για την ομάδα του Τζον Κάρβερ.

Σε περίπτωση ήττας όμως αύριο από την ΑΕΚ, η διαφορά της Ομόνοιας από την προσεχή της αντίπαλό θα αυξήσει στο +5 και ο στόχος της 4άδας θα απομακρυνθεί ξανά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι ελπίδες του «τριφυλλιού» για έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα μέσω του πρωταθλήματος θα μειωθούν αισθητά και ως… σανίδα σωτηρίας θα φαντάζει το κύπελλο, με τον δρόμο ωστόσο να είναι δύσβατος μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μέσα στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ