aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πέρσι στο -1 και φέτος στο -7

Ομόνοια: Πέρσι στο -1 και φέτος στο -7

Η διαφορά της Ομόνοιας, πέρσι με φέτος, στον απολογισμό των πρώτων εννιά αγώνων δεν είναι μεγάλη. Πέρσι μετρούσε 18 βαθμούς και φέτος 16. Ωστόσο, εκεί που εντοπίζεται η διαφορά και είναι μεγάλη είναι στην απόσταση από την κορυφή.

Η Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, ενώ πέρσι ήταν στο -1 και πάλι από την ομάδα της Αμμοχώστου. Είναι σημαντική διαφορά και στη συνέχεια θα πρέπει να… τρέξει για να μη βρεθεί νωρίς εκτός τροχιάς του βασικού στόχου της.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες και στον Χένινγκ Μπεργκ να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας. Μεγαλύτερη η παραγωγικότητα στην επίθεση, αφού οι πράσινοι στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν σκόραραν και μοιραία απώλεσαν εφτά βαθμούς με Ένωση, Ολυμπιακό και Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ