aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Περιμένοντας για Ρομπέρζ και Κορέια

Ομόνοια: Περιμένοντας για Ρομπέρζ και Κορέια

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια κινείται για προσθήκες από την κυπριακή αγορά. Ο Τιάγκο Φερέιρα θεωρείται κλειστός και μένει μόνο η επισημοποίηση της μετεγγραφής. Επίσης, ποδοσφαιριστές που «καλοβλέπουν» οι πράσινοι είναι (και) οι Βαλεντάν Ρομπέρζ του Απόλλωνα και Άντερσον Κορέια της Νέας Σαλαμίνας. Και οι δυο τους δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα και εφόσον μείνει ελεύθερος θα ανοίξει ο δρόμος για ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Νέας Σαλαμίνας, επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο και ενδέχεται το προσεχές διάστημα να γίνει συνάντηση ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο συλλόγων.

Ήδη στην Ομόνοια εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο μπακ. Πιθανό και για άλλους 1-2 ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας, να κινηθεί η Ομόνοια το προσεχές διάστημα με στόχο να τους εντάξει στο ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ