aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πέντε θέσεις στο ρόστερ αναζητούν κάτοχο

Ομόνοια: Πέντε θέσεις στο ρόστερ αναζητούν κάτοχο

Μπρούνο Φελίπε και Άνταμ Μάθιους αποτελούν μετεγγραφικά αποκτήματα της Ομόνοιας. Βραζιλιάνος και Ουαλός ήλθαν να καλύψουν θέση στον κατάλογο Α, αποτελώντας το νούμερο 9 και 10 αντίστοιχα. Σ’ αυτή την κατηγορία συνεχίζουν από την περσινή σεζόν οι Φαμπιάνο, Ουζόχο, Λανγκ, Γιούστε, Λέτσγιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Μάταβζ. Πλέον, άλλες πέντε θέσεις στον συγκεκριμένο κατάλογο αναζητούν… κάτοχο. Δεδομένα, λοιπόν, θα γίνουν άλλες πέντε προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών, ενώ υπό προϋπόθεση θα φθάσουν τις έξι.

Πώς; Με πιθανή παραχώρηση του Ουζόχο, για τον οποίο έχει εκδηλωθεί φιλολογικό ενδιαφέρον, για την ώρα τίποτα επίσημο. Εάν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος της Λευκωσίας θα ανάψει πράσινο για παραχώρηση του Νιγηριανού, ώστε να μην έχει στο ρόστερ δύο τερματοφύλακες που να παίρνουν θέση στον κατάλογο Α. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία στον Λένον να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα του σε κάποια άλλη θέση. Τη στιγμή που στο ρόστερ βρίσκονται και οι Παναγή, Κυριακίδης.

Στην Ομόνοια, λοιπόν, κινούνται για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Με κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και σύντομα θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις. Άλλωστε πλησιάζει η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας και θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να συμπληρωθεί το ρόστερ. Οι πράσινοι θα κινηθούν σίγουρα για στόπερ, ανασταλτικό και επιτελικό μέσο, εξτρέμ και επιθετικό. Συν 1-2 προσθήκες με ποδοσφαιριστές καταλόγου Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ