aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πέντε συν ένας «κομμένος» στους απόντες και με 19 παρόντες

Ομόνοια: Πέντε συν ένας «κομμένος» στους απόντες και με 19 παρόντες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Πάφο. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σάσα Ζίβετς, Δημήτρης Χριστοφή, Χουανάν Εντρένα, Ματ Ντάρμπισαϊρ, όπως και τον τιμωρημένο Άλεξ Σοάρες.

Εκτός αποστολής έμεινε για άλλο ένα ματς ο Χόρχε Ενρίκεζ, αλλά και οι νεαροί Χρίστιαν Φώτη (U19), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (U19) και Αλέξανδρος Αντώνιου (U19).

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: «Όποιος δεν σέβεται την Ομόνοια δεν υπάρχει λόγος να είναι εδώ»

Στόχος των πρασίνων είναι σαφώς το τρίποντο το οποίο θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη εξάδα, ενώ πιθανόν θα αξιοποιήσει και τυχών απώλειες από το ντέρμπι της Αρένας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης.

Η αποστολή: Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Ίσμα Λόπεζ, Κριστιάν Μανρίκε, Αλμπέρτο Λόρα, Γιάννης Κούσουλος, Λούκας Βύντρα, Μίκαελ Γκαφούρ, Φράνιο Πρέτσε, Φάνος Κατελάρης, Ραούλ Λοέ, Γιόρντι Γκόμεθ, Μαρίνος Τζιωνής, Κρίστιαν Μόντες, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ανδρόνικος Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ