aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πέντε αποτυχημένες προσπάθειες να συνέλθει

Ομόνοια: Πέντε αποτυχημένες προσπάθειες να συνέλθει

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το αήττητο σερί 20 αγώνων πρωταθλήματος της Ομόνοιας έλαβε τέλος στο Τσίρειο. Το γκολ του Τσάρλισον Μπένσχοπ υποχρέωσε τους πράσινους στην πρώτη ήττα τους μετά το Νοέμβριο του 2020, τρίτη στη σεζόν και έκτη επί Χένινγκ Μπεργκ στις δύο αγωνιστικές περιόδους.

Κοινό χαρακτηριστικό και των προηγούμενων πέντε φορών που το «τριφύλλι» ηττήθηκε ήταν το γεγονός πως δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να κερδίσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Στατιστικό που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της κυριακάτικης (11/4, 19:30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Και στους πέντε αγώνες που ακολούθησαν οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τις τέσσερις εξ αυτών χωρίς να σκοράρουν.

Στο περσινό πρωτάθλημα, η Ομόνοια ηττήθηκε από την Πάφος FC για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ακολούθως αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ανόρθωση. Της ήττας με 2-1 από τον Απόλλωνα (15η αγωνιστική) ακολούθησε η ισοπαλία (0-0) με την Πάφος FC, ενώ μετά την ήττα από τον Εθνικό με 2-1 η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ.

Τις δύο φετινές ήττες, που προηγήθηκαν αυτής του Απόλλωνα, από Ολυμπιακό (1-0 για την 9η αγωνιστική) και Νέα Σαλαμίνα (1-0 για την 11η αγωνιστική) ακολούθησαν οι ισοπαλίες δίχως τέρματα με Δόξα και Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ