aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάτησε κυπριακό έδαφος και «τρέχει» για το «αιώνιο»

Ομόνοια: Πάτησε κυπριακό έδαφος και «τρέχει» για το «αιώνιο»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Στη βάση της επέστρεψε λίγο πριν τις 17:00 η αποστολή της Ομόνοιας. Οι πράσινοι μετά από πτήση διάρκειας 2,5 ωρών από το Μπακού προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έχοντας στις αποσκευές τους τον βαθμό της ισοπαλίας με την Καραμπάχ, το μπόνους των 166.000 ευρώ και τις αναμνήσεις από το τρομερό γκολ του Τζόρντι Γκόμεθ που αναδείχθηκε από την ΟΥΕΦΑ ως το κορυφαίο στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές προπονήθηκαν το πρωί σε ξένο έδαφος και με την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο έφυγαν κατευθείαν για ξεκούραση. Η προσοχή όλων στράφηκε από το πρωί της Παρασκευής στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Το «τριφύλλι» παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Χένινγκ Μπεργκ διεκδίκησε και πήρε βαθμολογικό κέρδος σε μια δύσκολη έδρα και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ο Νορβηγός προπονητής ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές τους οποίους προορίζει για βασικούς στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αφού πέραν των Ουζόχο και Λανγκ ενδέχεται η ενδεκάδα να είναι διαφοροποιημένη κατά 9/11.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ