aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάτησαν κουμπί, απογειώθηκαν μαζί

Ομόνοια: Πάτησαν κουμπί, απογειώθηκαν μαζί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε λιγότερο από 50 ημέρες, για την ακρίβεια 47, η Ομόνοια πέτυχε πολλά! Προκρίσεις επί Αραράτ-Αρμενία, Λέγκια, Ερυθρό Αστέρα που της εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσίας σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, το πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, κατάφερε να κάνει διαχείριση του ρόστερ της και να παραμείνει αήττητη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα, έβγαλε τρία ντέρμπι. Ακόμη, στο ΓΣΠ μετρά το απόλυτο των βαθμών σε τρία ματς. Η φετινή Ομόνοια δείχνει ακόμη πιο έτοιμη και ικανή να διακριθεί, να διεκδικήσει τίτλους.

Το κουμπί της απογείωσης, οι πράσινοι το πάτησαν μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η αλματώδης διαφορά που παρατηρείται στην Ομόνοια είναι συνυφασμένη με αυτή των «δικών» της παιδιών. Των Τζιωνή, Κακουλλή, Λοΐζου και των άλλων μικρών, που αποτελούν μέρος του ρόστερ και ο Μπεργκ τους εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό.

Πρωταγωνιστές της επιτυχίας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ήταν η πιο πάνω τριάδα των πιτσιρικάδων, που μέσα σε λίγους μήνες μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά. «Φωνάζουν» για την αλματώδη πρόοδό τους και αυτό οφείλεται, από τη μια στη δουλειά τους και από την άλλη στην εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο προπονητής τους. Στον χρόνο που τους δίνει και τους επιτρέπει να αναπτύξουν το ταλέντο τους, να αποκτούν εμπειρίες.

Ο Τζιωνής έκανε την εξαιρετική ενέργεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ασάντε, ο Κακουλλής με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα γκολ της Ομόνοιας και ο Λοΐζου κέρδισε το πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μποτεάκ. Ο Τζιωνής ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, ενώ οι Κακουλλής και Λοΐζου ήλθαν από τον πάγκο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Ο Μπεργκ πέτυχε να έχει σε ετοιμότητα πολλούς παίκτες, να αξιοποιεί το γεγονός αυτό κάνοντας διαχείριση του ρόστερ του και θα το επωφεληθεί και στη συνέχεια, αφού η Ομόνοια θα δίνει συνεχείς αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η Ομόνοια ενημέρωσε ότι, ο Ντούρις υπέστη ελαφριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση  στο ματς με την ΑΕΛ, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους του συστήθηκε να μην ταξιδέψει εκτός Κύπρου τις επόμενες μέρες και κατά συνέπεια δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ