aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παρουσιάζει μεγάλο χορηγό, ανακοινώνει deal εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ομόνοια: Παρουσιάζει μεγάλο χορηγό, ανακοινώνει deal εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ολοκληρώθηκε η τριετής συνεργασία της Ομόνοιας με τη στοιχηματική εταιρεία «Fonbet». Το λογότυπο της ρωσικής εταιρείας εμφανιζόταν στο μπροστινό μέρος της φανέλας του «τριφυλλιού», ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας υπήρχαν κι άλλες δραστηριότητες, όπως ήταν για παράδειγμα η ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή κάθε αγώνα μέσω ψηφοφορίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Aπό τη συμφωνία για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2021 η Ομόνοια εισέπραξε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τα κυπριακά δεδομένα. Το συνολικό ποσό της συμφωνίας αγγίξει το €1.000.000. Για κάθε σεζόν η Ομόνοια εισέπραττε €250.000 για τη χορηγία στη φανέλα, ενώ είχε έξτρα έσοδα από άλλου τύπου χορηγίες με την «Fonbet».

Οι πράσινοι συμφώνησαν με άλλη εταιρεία η οποία θα είναι ο μεγάλος χορηγός και το λογότυπό της θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Την Πέμπτη (17/6), στις 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου χορηγού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ