aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παραιτήθηκε και έρχεται ο Σκέντζος, συνεργάτης του Αναστασίου

Ομόνοια: Παραιτήθηκε και έρχεται ο Σκέντζος, συνεργάτης του Αναστασίου

Άλλο ένα «σημάδι» που φανερώνει πως ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας έρχεται από την Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportcyclades.gr ο Ανδρέας Σκέντζος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Πανηραϊκού και θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Πανθηραϊκου λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο ντέρμπι με την Θύελλα Καμαρίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Σκέντζος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με αποτέλεσμα η ομάδα να αναζητήσει νέο πρόσωπο για να καλύψει τη θέση του.

Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου που είναι ο νέος προπονητής της Κυπριακής Ομόνοιας, με τον Σκέντζο να δέχεται κρούση από τους ”πράσινους” και τους ιθύνοντες του Πανθηραϊκού να μην στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του ώστε να εργαστεί στο Κυπριακό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ