aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παραδοχή Λώρη για Παπασταύρου και Γκόμεθ

Ομόνοια: Παραδοχή Λώρη για Παπασταύρου και Γκόμεθ

Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις του σωματείου με την εταιρεία. Το Καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιήθηκαν ριζικές αλλαγές στα διοικητικά των πρασίνων, οι οποίες έφεραν αλυσιδωτές εξελίξεις. Ο Σταύρος Παπασταύρου ανέλαβε τα ηνία, το «Ηλίας Πούλλος» άρχισε να αλλάζει όψη, το ποδοσφαιρικό τμήμα άρχισε με νέα πρόσωπα και η Θύρα 9 αποτέλεσε ξένο σώμα από την ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκου: «Γήπεδο με έξοδα Παπασταύρου, που θα ανήκει στο Κράτος»

Ο Λώρης Κυριάκου τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν ήταν εύκολη η απόφαση για παραχώρηση της εταιρείας στον Παπασταύρου, ενώ τόνισε το… χιλιοειπωμένο πως η πρόσληψη του Γκόμεθ ως τεχνικός διευθυντής ήταν λάθος.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Μέχρι στιγμής η συμφωνία λειτουργεί άψογα. Είναι άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει την Ομόνοια γενικά. Από τι στιγμή που λέμε πως υπήρχε χρέος 16 εκατομμύρια καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο ήταν και σε τι σημείο βρισκόμασταν. Πάρθηκε η απόφαση, καθόλου ευχάριστη να δίνει το τμήμα σου σε κάποιον άλλο, ήταν όμως αναγκαία απόφαση. Σήμερα, βλέπουμε έχει μειωθεί το χρέος. Βεβαίως όμως το ποδόσφαιρο δεν είχε τις επιτυχίες που θα θέλαμε, ο κάθε Ομονοιάτης θέλει να βλέπει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί. Πέρσι έγινε το λάθος με τον κύριο Γκόμεθ, δεν ήταν ο κατάλληλος, είδαμε και τους ποδοσφαιριστές που έφερε. Φέτος είναι διαφορετικό, τα άτομα που έχουν έρθει είναι τα κατάλληλα και περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ