aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια - Παπασταύρου: Κούρσα για ένα άλογο...

Ομόνοια – Παπασταύρου: Κούρσα για ένα άλογο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το σκηνικό ξεκαθάρισε και είναι, πλέον, διαδικαστικού χαρακτήρα η μετάβαση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία. Μένει η απόφαση της Καταστατικής Συνέλευσης την προσεχή Τρίτη, 29 Μαΐου, για να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στο σωματείο και τον επενδυτή. Ποιος θα είναι αυτός; Ο Σταύρος Παπασταύρου!

Η διαπραγματευτική ομάδα κατέληξε σε συμφωνία, έπεσαν και οι υπογραφές (υπό την αίρεση της Καταστατικής Συνέλευσης) και σε συνδυασμό με την απόφαση απόσυρσης του περιγράμματος της πρότασης που είχε καταθέσει ο Ρόης Πογιατζής, άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τον Κύπριο επιχειρηματία. Μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση από τη στιγμή που στο τραπέζι υπάρχει μόνο μια πρόταση και αφού αλλάξει το Καταστατικό αυτή θα κληθεί να υλοποιήσει το Δ.Σ..

Δείτε επίσης: Πρόταση στη διοίκηση της Ομόνοιας για αλλαγές

Πλέον, ο Σταύρος Παπασταύρου… τρέχει μόνος του και από τις 30 Μαΐου και έπειτα θα είναι σε θέση να πιάσει δουλειά, να οργανώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να θέσει σε λειτουργία το πλάνο του. Ήδη έγινε μια προεργασία, κάποια ζητήματα έχουν… τρέξει, όπως είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή που θα είναι ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς και του γενικού διευθυντή της εταιρείας, θέση που θα καλύψει ο Μάριος Καμπανελλάς.

Θα ακολουθήσει ο προπονητής, με τα ονόματα των Αγεσταράν και Γκαρθία να είναι σε μια λίστα υποψηφίων, τους οποίους και αξιολογεί και συζητά μαζί τους ο Ρουίς. Είναι ένα κεφάλαιο που ενδέχεται να κλείσει σύντομα, ενδεχομένως τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Επίσης, θα γνωστοποιηθούν στη συνέχεια και τα ονόματα των μελών που θα αποτελέσουν το Δ.Σ. της εταιρείας, με κάποια λίγο ή πολύ να είναι αναμενόμενα.

Δείτε επίσης: Ρόης Πογιατζής στον «Αctive»: «Αποσύρομαι, σικέ το παιχνίδι…»

Ο Παπασταύρου, παράλληλα με τα πιο πάνω ζητήματα, θα κληθεί με το «καλημέρα» να βάλει ένα μεγάλο ποσό για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες. Ως γνωστόν, πέρα από το ποσό που απαιτείται για τα κριτήρια Ιουνίου της ΟΥΕΦΑ, είναι και υποχρεώσεις του συλλόγου προς ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλους μέχρι το τέλος Μαΐου, για να μην υπάρχει το οποιοδήποτε χρέος. Να αρχίσει δηλαδή η νέα σεζόν από μηδενική βάση.

Η αναμονή για την επόμενη μέρα στην Ομόνοια φθάνει στο τέλος της. Ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι που επιβάλλεται να διέπει ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ομόνοια. Αυτό αποτελεί υποχρέωση από πλευράς επενδυτή και αυτό αναμένει ο κόσμος της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ