aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟμόνοια – ΠΑΟΚ: «Όρισαν τον... σφαγέα του Άμστερνταμ!»

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: «Όρισαν τον… σφαγέα του Άμστερνταμ!»

Δεν είδαν με καλό μάτι στην Ελλάδα τον ορισμό του διαιτητή, Κρεγκ Πόουσον στον αγώνα της Πέμπτης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Βλέπετε, ο Άγγλος ρεφ είχε σφυρίξει στον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» με τον Άγιαξ, στον οποίο η ελληνική ομάδα αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας paok24.com

«Απίστευτη απόφαση από την ΟΥΕΦΑ για τον ορισμό του διαιτητή της αναμέτρησης με την Ομόνοια. Το παιχνίδι του Δικεφάλου ορίστηκε να διευθύνει ο Κρεγκ Πόουσον, ο ρέφερι που είχε τραγική διαιτησία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Σε εκείνη την αναμέτρηση οι αποφάσεις του Άγγλου είχαν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα μέσω VAR να διορθωθούν τα εγκλήματα του. Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι δε θα ζήσει ντεζαβού με τόσο κακή διαιτησία απέναντι του σε ένα κρίσιμο για την πρόκριση του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ