aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάντα σε περίοπτη θέση ο Μπέκερ, η απόφαση στον Μπεργκ

Ομόνοια: Πάντα σε περίοπτη θέση ο Μπέκερ, η απόφαση στον Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ήλθε στην Κύπρο και στρώθηκε στη δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του στην Ομάδα Προγραμματισμού, είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθούν μετεγγραφές. Είναι ποδοσφαιριστές που αναμένουν το «πράσινο φως» για να υπογράψουν συμβόλαιο. Τις επόμενες μέρες ίσως «σκάσουν» ανακοινώσεις. Για τον Κορέια ακόμη δεν έγινε πρόταση, όπως διαρρέουν από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ανάμεσα στις πολλές μετεγγραφές που θα κάνει η ομάδα, θα είναι και για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού τέθηκε εκτός πλάνου ο Μεχίας. Το όνομα του Μούριελ Γκουστάβο Μπέκερ παραμένει σε περίοπτη θέση. Θα εκφράσει την άποψή του και ο προπονητής και αναλόγως θα προχωρήσουν στην Ομόνοια. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, ενώ ενδέχεται να προτείνει και ο Μπεργκ κάποια καλή περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα είπαν, τα συμφώνησαν και αρχίζει η «ριπή» μετεγγραφών

Ανάλογα με τη φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, οι Λάρκου και Μπεργκ θα καταλήξουν και στα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που θα εντάξουν στο ρόστερ. Ο Νορβηγός στις ομάδες που δούλεψε έως τώρα, εφάρμοσε περισσότερο το 4-4-2, όμως δεν αποτελεί κανόνα να κάνει το ίδιο και στην Ομόνοια. Στη Λέγκια δούλεψε και εφάρμοσε και το 4-2-3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ