aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάλι καλά που είναι κι αυτοί…

Ομόνοια: Πάλι καλά που είναι κι αυτοί…

Τέλος στο μαρτύριο… Η Ομόνοια θα ταξιδέψει μέχρι την «Αρένα» όπου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι γι’ αλλού άρχισαν και αλλού κατάληξαν, ενώ η προσοχή τους έχει στραφεί ήδη στην επόμενη σεζόν ώστε να μην επαναλάβουν ξανά τα ίδια λάθη.

Τα θετικά από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πολύ λίγα. Η 6η θέση, η αλλαγή προπονητή και οι κακές εμφανίσεις του «τριφυλλιού» δύσκολα ξεχνιούνται, ενώ η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της Ομόνοιας, προσθέτει άλλο έναν «πονοκέφαλο» στο Δ.Σ. της ομάδας, καθώς καλείται να βρει άμεσα τον αντικατάσταση του.

Από την άλλη, υπάρχει… λίγο φως από αυτή την αποτυχημένη σεζόν. Η παρουσία του Μαρίνου Τζιωνή και το πείσμα του νεαρού που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έπεισε, είναι το νούμερο ένα θετικό για την ομάδα της πρωτεύουσας. Από την άλλη, στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι Αλέξανδρος Αντωνίου (τ), Μιχάλης Γαβριήλ, Χρίστιαν Φώτη, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου οι οποίοι μάλιστα συμπεριλήφθηκαν σε κάποιες αποστολές, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ήδη ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Λοΐζος Λοΐζου έκαναν το ντεμπούτο τους, ενώ οι υπόλοιποι αναμένουν τη δική τους ευκαιρία. Εξάλλου το σημερινό ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, και ο Ελλαδίτης πιθανόν να τους παρατάξει στον αγώνα. Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ