aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Παίζονται» αρκετά, δύσκολο για προβλέψεις

Ομόνοια: «Παίζονται» αρκετά, δύσκολο για προβλέψεις

Το κακό τρίτωσε για την Ομόνοια με την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, που ήρθε «καπάκι» σε αυτές στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών σήμερα κόντρα στην Πάφος FC εάν θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να δουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όταν ένα καράβι παραπαίει, δεν φταίει πάντα ο καπετάνιος

Ειδικά όταν το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Η ψυχολογία σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι είναι το μεγαλύτερο όπλο και αυτή τη ψυχολογία θα την δώσει μόνο μια επιτυχία επί της παφιακής ομάδας. Μετά την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο Άνχελ Γκόμες ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού ενόψει των αγώνων με Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ, μέχρις ότου βρει τον επόμενο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα βασικά και τα αυτονόητα…

Ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενόμενης από το σημερινό ματς. Σε ό,τι αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, είναι δύσκολο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις. Ο Άνχελ Γκόμεθ δεν αποκλείεται να ανακατέψει την… τράπουλα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε όταν ανακοινωθεί η αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Ο καθένας τη δουλειά του στην Ομόνοια, παρά την αναστάτωση

Ωστόσο η λογική λέει ότι κάτω από τα δοκάρια (Μεχίας) και στην τετράδα της άμυνας δεν θα έχουμε αλλαγές (Πρέτσε, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπεθ). Κάτι που δεν ισχύει για τη μεσαία γραμμή όπου οι Μόντες, Χριστοφή, Αλμπίν, Ραμίρεζ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο ματς αγωνίστηκαν βασικοί οι Σοάρες, Γκόμεθ, Ενρίκες και Εντρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ