aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίζει και μπάλα

Ομόνοια: Παίζει και μπάλα

Το βλέμμα των φίλων της Ομόνοιας αλλά και γενικότερα όλων στον Σύλλογο είναι στον προγραμματισμό, όμως η ομάδα αύριο έχει και αγώνα. Θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στην ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα».

Άλλο ένας ματς-αγγαρεία για τους πράσινους αφού δεν έχουν κανένα κίνητρο. Προέρχονται από πέντε σερί ήττες και θα επιδιώξουν να το τερματίσουν, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα που έχει ως στόχο να τερματίσει στη δεύτερη θέση, εκεί που ανέβηκε την περασμένη βδομάδα και θα ψάξει τη νίκη. Από τη στιγμή που «παίζεται» η δεύτερη θέση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, η Ομόνοια ίσως διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

Γρίφος και πάλι η ενδεκάδα του «τριφυλλιού» με τον Αναστασίου να προτίθεται να δώσει περισσότερο χρόνο σε κάποιους νεαρούς. Θα απουσιάσουν οι Χριστοφή, Τζιωνής, Ζίβετς, Παναγή, Ατζαγκούν, Ντέρμπισαϊρ και Γκόμεθ που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ