aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίζει και αυτό το σενάριο με Μπεργκ

Ομόνοια: Παίζει και αυτό το σενάριο με Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η υπογραφή του Χένινγκ Μπεργκ στο νέο του συμβόλαιο είναι θέμα χρόνου. Οι συζητήσεις της Ομόνοιας με τον Νορβηγό τεχνικό, όπως πληροφορούμαστε, είναι σε καλό δρόμο και δεν τίθεται θέμα να μην υπάρξει κατάληξη για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, παίζει το σενάριο να επισημοποιηθεί η πιο πάνω εξέλιξη στην αποψινή εκπομπή της Ομόνοιας «Total Green» (21:15), μέσω της Primetel, στην οποία θα είναι φιλοξενούμενος ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Παπασταύρου.

Η δουλειά που επιτελεί στη διετία παρουσίας του στον πάγκο της Ομόνοιας ο Μπεργκ είναι εξαιρετική. Χαίρει τεράστιας εκτίμησης από τον πρόεδρο και γενικότερα όλους στο σύλλογο. Η Ομόνοια είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Παράλληλα, στην παρουσία του Μπεργκ προωθήθηκαν και καθιερώθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές, κάτι που συγκαταλέγεται στα πολλά θετικά του Νορβηγού τεχνικού. Επιπλέον, οι οικονομικές απαιτήσεις του έμπειρου προπονητή δεν κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές. Απλώς να σημειώσουμε ότι στην τρέχουσα σεζόν αμείβεται με 20.000 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 200.000 ευρώ ετησίως (ενώ στην περσινή σεζόν ήταν 180.000 ευρώ). Λογικό είναι να ανέβει το ύψος του συμβολαίου που θα κληθεί να υπογράψει αλλά και πάλι θα είναι σε λογικά πλαίσια.

Αναμονή, λοιπόν, μέχρι την αποψινή εκπομπή και εάν θα θελήσει ο Σταύρος Παπασταύρου, επισήμως, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Μπεργκ. Ακόμη και να μην γίνει απόψε, μέχρι την αναχώρηση του προέδρου της Ομόνοιας από την Κύπρο περί τα τέλη της εβδομάδας, αναμένεται να προκύψει ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον προπονητή που ενδέχεται να είναι διετής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ