aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίρνει το «ok» για τον εκλεκτό

Ομόνοια: Παίρνει το «ok» για τον εκλεκτό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με παράταση μιας βδομάδας, μετά την επιθυμία που εξέφρασε ο Αντώνης Τζιωνής την περασμένη Δευτέρα στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου για να του δοθεί περισσότερος χρόνος να ολοκληρώσει τις επαφές του, ο πρόεδρος αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα στα μέλη της διοίκησης τους βασικούς υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ομόνοιας.

Στην τακτική συνεδρία του Δ.Σ. ο κ. Τζιωνής θα κάνει μια λεπτομερή ανάλυση του κάθε υποψήφιου προπονητή. Το βιογραφικό του, γιατί επιλέγηκε να είναι στη λίστα, τις απαιτήσεις του και το αποτέλεσμα των επαφών που είχε μαζί του. Με αυτό τον τρόπο τα υπόλοιπα μέλη θα έχουν μια εικόνα για τους προπονητές που αξιολογήθηκαν, τα δεδομένα που υπάρχουν και αναλόγως ο πρόεδρος θα προχωρήσει για να αποσπάσει στο προσεχές διάστημα την υπογραφή του εκλεκτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Αντώνης Τζιωνής μετά την παρουσίαση, ενδέχεται να τοποθετηθεί και να κάνει την εισήγησή του, τεκμηριώνοντας την άποψή του βάσει των όσων συζήτησε με τους υποψήφιους προπονητές. Ποιον, δηλαδή, θεωρεί την καταλληλότερη επιλογή για τον πάγκο της Ομόνοιας. Ακολούθως, θα αναμένει να πάρει το πράσινο φως και να προχωρήσει τις διαδικασίες. Αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις, τότε το θέμα ίσως τεθεί σε ψηφοφορία.

Το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκεται πάντοτε σε περίοπτη θέση, με την πλειοψηφία των μελών να ευνοούν την πρόσληψη του Κύπριου τεχνικού. Εφόσον τεθεί σειρά προτεραιότητας, τότε η συζήτηση -με στόχο η Ομόνοια να αποσπάσει την υπογραφή προπονητή- ίσως αρχίσει από τον Χριστοδούλου.

Στη λίστα, εκτός απροόπτου, θα βρίσκονται και τα ονόματα των Κετσπάγια και Μπέιν, όπως επίσης ενός ή δύο άλλων προπονητών. Αν δεν σημειωθεί το οποιοδήποτε απρόοπτο, τις προσεχείς μέρες η Ομόνοια θα προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή κι αυτός αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας με τη νέα σεζόν. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου στον πάγκο θα βρίσκεται ο Άκης Ιωακείμ, έχοντας ως συνεργάτη τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ, που είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ