aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίρνει το 10% των εσόδων, βάσει της συμφωνίας με τον Παπασταύρου

Ομόνοια: Παίρνει το 10% των εσόδων, βάσει της συμφωνίας με τον Παπασταύρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας μπορούν να αισθάνονται διπλά χαρούμενοι από την επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πρωτίστως γιατί η Ομόνοια για πρώτη φορά εξασφαλίζει παρουσία της σε ευρωπαϊκό όμιλο αλλά και γιατί το σωματείο θα έχει σημαντικά έσοδα απ’ αυτή τη θετική εξέλιξη.

Βάσει της συμφωνίας που έγινε όταν μεταβιβάστηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Σταύρο Παπασταύρου, στην εταιρεία, με πρόκριση της Ομόνοιας σε ομίλους θα καρπωθεί το σωματείο το 10% των εσόδων. Πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα αυξηθεί κατά πολύ, θα είναι το διπλάσιο εάν η Ομόνοια προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τεράστια οικονομική ανάσα για το σωματείο, που θα του επιτρέψει να κοιτάξει την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να συνεχίσει να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του αλλά και να επενδύσει στα υπόλοιπα τμήματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βουτιά στα εκατομμύρια, πόσα «κλείδωσε» και το «χρυσάφι» €15.250.000

Δύο κενές θέσεις στον Κατάλογο Α έχει η Ομόνοια και μέχρι αύριο το βράδυ μπορεί να προσθέσει στο ρόστερ της άνεργους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πρόθεση είναι να καλύψει μόνο τη μία με ακραίο επιθετικό παρόλο που όλα είναι πιθανά μέχρι να κλείσει το συγκεκριμένο «παράθυρο» στη μετεγγραφική περίοδο. Η προσπάθεια, λοιπόν, συνεχίζεται και τώρα γιατί είχε αρχίσει πολύ πριν τις 15 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Η Financial Mirror για τα έσοδα της Ομόνοιας και την επένδυση Παπασταύρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ