aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Παίρνει σειρά ο επόμενος, στην Κύπρο και υπογραφές

Oμόνοια: Παίρνει σειρά ο επόμενος, στην Κύπρο και υπογραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η εδώ και καιρό σίγουρη μετεγγραφή της Ομόνοιας ανακοινώθηκε χθες. Ο Ζόελ Περέιρα βρίσκεται στην Κύπρο από προχθές και χθες έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους πράσινους, διάρκειας τριών χρόνων, κάτι που κοινοποιήθηκε γύρω στις 18:30. Πρόκειται για το τρίτο απόκτημα του συλλόγου της Λευκωσίας κατά το τρέχον καλοκαίρι, αφού προηγήθηκαν ο 25χρονος διεθνής Τσέχος κεντρικός αμυντικός, Μίχαελ Λούφτνερ, και ο 32χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Τιάγκο Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι ότι σήμερα θα μεγαλώσει κατά έναν ποδοσφαιριστή η «παρέα». Και αυτό επειδή ψες ήταν προγραμματισμένη η άφιξη του 26χρονου διεθνούς Ούγγρου αμυντικού, Άνταμ Λανγκ (δεξιά στη φωτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο), στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις της Ομόνοιας, σήμερα αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις και νοουμένου ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Έτσι, αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν οι πράσινοι, εντός της ημέρας αναμένεται νέα ανακοίνωση μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Aνοικτό το «κεφάλαιο» Κορέια

Όσο για τη συνέχεια; Ο αθλητικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νεόφυτος Λάρκου, σπρώχνει για να επιτύχει νέες συμφωνίες με μετεγγραφικούς στόχους. Προτεραιότητα έδωσε στην απόκτηση «κόφτη» και μάλιστα, υπάρχουν προχωρημένες επαφές για το κλείσιμο του εκλεκτού. Άλλη μία κίνηση, λοιπόν, που βρίσκεται στα σκαριά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πρόθεση για την απόκτηση αριστερού μπακ και εξτρέμ. Επίσης, με την επιστροφή του Φράνσις Ουζόχο από το Κόπα Άφρικα αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής Νιγηρίας απέναντι στη Γουινέα, έμεινε στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο ο Ρομπέρζ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ