aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Πάγωσε» του Μπασιρού, δεν του έδωσε αριθμό η Νότιγμαμ

Ομόνοια: «Πάγωσε» του Μπασιρού, δεν του έδωσε αριθμό η Νότιγμαμ

Καμία μετεγγραφή δεν είναι τελειωμένη εάν δεν πέσουν οι υπογραφές. Ο Φουάντ Μπασιρού, παρόλο που βρέθηκε να προβάρει τη φανέλα της Ομόνοιας, δύσκολα θα την φορέσει. To ύψος του συμβολαίου που διατηρεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και για την επόμενη χρονιά αποτελεί «αγκάθι».

Ο αγγλικός σύλλογος δείχνει πρόθυμος να αφήσει ελεύθερο τον 31χρονου ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τα Νησιά Κομόρος αλλά δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αποζημίωση. Εξέλιξη που έχει «παγώσει» τις διαδικασίες για σύναψη συνεργασίας Ομόνοιας και ποδοσφαιριστή. Εάν ξεπεραστεί το πιο πάνω εμπόδιο ίσως τελικά ο Μπασιρού να καταλήξει στην Ομόνοια.

Πάντως, η κίνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ να μην τον συμπεριλάβει στην ανακοίνωση που εξέδωσε με τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών για τη νέα σεζόν μαρτυρά ότι δεν διαφοροποιήθηκε η απόφαση παραχώρησής του.

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι έχουν στραφεί και σε άλλους υποψήφιους για τη θέση του κεντρικού μέσου ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Άλλωστε, φάνηκε αναγκαία η παρουσία ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση και όσο πιο σύντομα τον έχει στη διάθεσή του ο Μπεργκ τόσο το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ