aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Πάφος FC: Διέρρευσε η πρώτη ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Κατελάρη

Ομόνοια/Πάφος FC: Διέρρευσε η πρώτη ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Κατελάρη

Θα «απασχολήσει» τα μετεγγραφικά ρεπορτάζ ο Φάνος Κατελάρης και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει το αναμενόμενο, μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Από τον Χένινγκ Μπεργκ και την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας δεν υπολογίζεται. Αυτό είναι ξεκάθαρο…

Ο δανεισμός του στην ουγγρική Ζάλαεγκερζεγκι ολοκληρώθηκε και υπήρξε ήδη μία πρώτη επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους της Ομόνοιας και τον ποδοσφαιριστή. Τί έχει στο μυαλό του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και τί επιθυμίες έχει, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, ωστόσο όπως έγινε γνωστό και ευσταθεί, θα επιδιώξει κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό και η Ουγγαρία δεν είναι στα πλάνα του, λόγω των γνωστόν καταστάσεων με την αυξανόμενη καμπύλη σε θέματα ρατσισμού και φασισμού.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα αργήσουν οι επόμενες αποφάσεις για Κατελάρη

Όσον αφορά στην Κύπρο, η Πάφος FC προέβη σε μία διερευνητική επαφή με την Ομόνοια και συζητήθηκε εν συντομία κατά πόσο είναι εφικτό να μετακομίσει στη γενέτειρα πόλη της θεάς Αφροδίτης ο Κατελάρης, αλλά έως εκεί… Κάτι ουσιαστικό και περαιτέρω λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν.

Το συμβόλαιο του Κατελάρη, ολοκληρώνεται το 2023, ενώ όπως μαθαίνουμε θα επιδείξει κι άλλη ομάδα ενδιαφέρον από την Κύπρο μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ