aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει οριστικά για μετεγγραφή τερματοφύλακα, διαγράφει τον Παναγή

Ομόνοια: Πάει οριστικά για μετεγγραφή τερματοφύλακα, διαγράφει τον Παναγή

Κακοδαιμονία στην Ομόνοια. Οι φόβοι για σοβαρούς τραυματισμούς των Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή στους αγώνες της Εθνικής Νιγηρίας και της Εθνικής Κύπρου αντίστοιχα. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο τερματοφύλακες των πρασίνων έδειξαν Ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου για τον Ουζόχο και ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου για τον Παναγή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η λίστα των άνεργων – Γλύκος, Φαμπιάνο, Βορμ και Σορεντίνο

Η απουσία και των δύο θα είναι πολύμηνη με τη ζημιά στο γόνατο του Νιγηριανού να είναι μεγαλύτερη και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερο διάστημα. Ως εκ τούτου η Ομόνοια είναι αναγκασμένη να προχωρήσει στην απόκτηση άνεργου τερματοφύλακα, κάτι που επιτρέπεται με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πλήγμα και με Παναγή, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

Οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση τερματοφύλακα από τον Κατάλογο Β, στον οποίο είναι δηλωμένος ο Ουζόχο, επομένως οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Παναγή με άνεργο πορτιέρο, αφού υπάρχει κενή θέση ξένου στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Ουζόχο στην Ομόνοια, βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ