aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει με υγεία στη ρεβάνς, έχει και… ατίθασα νιάτα

Ομόνοια: Πάει με υγεία στη ρεβάνς, έχει και… ατίθασα νιάτα

Να νικά μία ομάδα είναι υγεία. Οι επιτυχίες φέρνουν αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και συντηρούν γενικά το θετικό κλίμα. Έτσι, έστω και με πολλές αλλαγές, η Ομόνοια νίκησε απόψε τη Δόξα και έδωσε συνέχεια μετά το 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση.

Ό,τι καλύτερο δηλαδή, πριν από τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στο ΓΣΠ, που έχει και επιμέρους στόχο, πέραν του δεδομένου της πρόκρισης στον τελικό: να πετύχει για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Ο Νιλ Λένον πάντως είδε τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ανάμεσά τους και ορισμένοι νεαροί, όπως ο 16χρονος Σάββα που πέτυχε το παρθενικό γκολ του με την ανδρική ομάδα και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το παιχνίδι. Άλλωστε ήταν πανέμορφο το πλασέ του, με το οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή και η παρουσία των Ευαγγέλου και Ασημένου, κάτι που φανερώνει πως η στελέχωση του «τριφυλλιού» με δικά του παιδιά μπορεί να συνεχιστεί.

Καλό μαντάτο είναι επίσης ότι πέτυχε γκολάρα και ο Ασάντε, ο οποίος μπορεί να βοηθηθεί ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ