aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει με την πετυχημένη «συνταγή» ο Μπεργκ

Ομόνοια: Πάει με την πετυχημένη «συνταγή» ο Μπεργκ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την τρίτη διαδοχική νίκη χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ η Ομόνοια προετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πράσινοι υποδέχονται την Καϊράτ την Πέμπτη (9/12, 22:00) και παρόλο που βαθμολογικά ο αγώνας δεν έχει ενδιαφέρον υπάρχουν αρκετά κίνητρα για το «τριφύλλι».

Η πρώτη νίκη στον όμιλο, έστω και την τελευταία αγωνιστική και το οικονομικό δέλεαρ της ΟΥΕΦΑ η οποία πριμοδοτεί με 500.000 κάθε νίκη στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ είναι σημαντικοί λόγοι για τους πράσινους να επιβληθούν των Καζάκων. Είναι δεδομένο πως ο Χένινγκ Μπεργκ θα προχωρήσει σε «επέμβαση» στην ενδεκάδα της Ομόνοιας, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Άλλωστε, ο Νορβηγός έχει μονιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μια ενδεκάδα και δεν έχει κανένα λόγο να τη διαφοροποιήσει από την στιγμή που η «συνταγή» είναι επιτυχημένη. Νοουμένου πως ακολουθεί τη Δευτέρα (13/12) το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ ο προπονητής της Ομόνοιας θα προχωρήσει ξανά σε μαζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Κακουλλής και Ντούρις θα πάρουν φανέλα βασικού, όπως και ο Μπασιρού, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του έχασε τη θέση στην ενδεκάδα, καθώς η τριάδα Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Παπουλής λειτουργεί άψογα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Κίκο, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Γιούστε, Φαμπιάνο και Κούσουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ