aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει Κυπερούντα, η ευθύνη στην Champsports

Ομόνοια: Πάει Κυπερούντα, η ευθύνη στην Champsports

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ και να «κουβαλά» βιογραφικό με γεμάτες σεζόν και πολλά τέρματα, ψάχνει η Ομόνοια. Γι’ αυτό και απορρίπτεται κατηγορηματικά η περίπτωση του 31χρονου Αργεντινού επιθετικού Εμάνουελ Ντένινγκ που αγωνίζεται στην Τίγκρε και τον οποίο δημοσιογράφοι στην Αργεντινή συνδέουν με την Ομόνοια. Οι πράσινοι δηλώνουν πλήρη άγνοια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. «Ο Εμάνουελ Ντένινγκ έχει μπει στα ραντάρ του Βόλου στην Ελλάδα και της Ομόνοιας στην Κύπρο. Και οι δύο σύλλογοι επικοινώνησαν για να βολιδοσκοπήσουν την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού, του οποίου η σχέση με την Τίγκρε ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα», ήταν η αναφορά του Αντριάνο Σαβάλλι.

Μέρος της φετινής προετοιμασίας της Ομόνοιας θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο στην Κυπερούντα. Οι πράσινοι θα βρεθούν εκεί από τις 6 έως τις 17 Ιουλίου. Η Ομόνοια πραγματοποίησε και πέρσι μέρος της προετοιμασίας της στην Κυπερούντα, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένη από τις εγκαταστάσεις. Την ευθύνη της εκεί προετοιμασίας θα έχει η εταιρεία Champsports. Αμέσως μετά «παίζει» το σενάριο μετάβασης στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Πολωνία, κυρίως για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Τορναρίτης για μετεγγραφή Κίκο στην Ομόνοια: «Καμία συμφωνία…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ