aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πάει «Ηλίας Πούλλος» ο Κίκο, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Oμόνοια: Πάει «Ηλίας Πούλλος» ο Κίκο, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επιθυμία της Ομόνοιας να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Κίκο, απέφερε καρπούς αφού θα πληρώσει συγκεκριμένο ποσό στον Ολυμπιακό. Το αποφασιστικό βήμα για να «πρασινίσει» ο Πορτογάλος μπακ, έγινε χθες σε νέα συνάντηση. Οι δυο πλευρές, Ομόνοιας και Ολυμπιακός (σ.σ. Χριστόφορος Τορναρίτης) κατέληξαν σε προφορική συμφωνία.

Απομένει η καταβολή του ποσού που συμφωνήθηκε και ανέρχεται στις 20.000 ευρώ, για να αποκτήσει η Ομόνοια την ελευθέρα του ποδοσφαιριστή και να τον κάνει «δικό» της. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε μεγάλη οικονομική διαφορά και στο «τριφύλλι» επιθυμούσαν την παρουσία του Κίκο στο ρόστερ τους, με τον οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει κατάληξη και με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Με το «καλημέρα» στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια

Ο Κίκο, λοιπόν, μένει Λευκωσία και πάει στο «Ηλίας Πούλλος». Αφού τακτοποιηθεί το οικονομικό ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους οι οποίοι ακολούθως θα επισημοποιήσουν τη σύναψη συνεργασίας. Ο 27χρονος μπακ θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή του «τριφυλλιού». Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του από τη Βιτόρια Σετούμπαλ, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στις Ακαντέμικο Βισέου, Πορτ Βέιλ και Αρούκα. Στην Ομόνοια θέλησαν να κάνουν «δικό» τους τον Κίκο, δίνοντας βάθος στο ρόστερ, ενώ κρίθηκε πως είναι σε θέση να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις πέραν του αριστερού μπακ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια/Ολυμπιακός: Από το σκότος στο… φως 24 ώρες δρόμος

Συνεχίζεται η προσπάθεια συμφωνίας με την Μίντιλαντ για απόκτηση του Ακιντόλα. Παράλληλα, στην Ομόνοια αξιολογούν περιπτώσεις επιθετικών που προτείνονται. Δεν βιάζονται αφού θεωρούν πως έχουν τον χρόνο, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σαν σήμερα πριν 72 χρόνια, στις 17 Ιουνίου 1948 και αφού προηγήθηκε στις 4 Ιουνίου η απόφαση για ίδρυση νέου σωματείου, σε ιδρυτική συνέλευση η Ομόνοια πήρε το όνομά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ