aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει για καυτό μετεγγραφικό εικοσιτετράωρο

Ομόνοια: Πάει για καυτό μετεγγραφικό εικοσιτετράωρο

Κόκκινο θα κτυπήσει το μετεγγραφικό θερμόμετρο στην Ομόνοια την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Οι πράσινοι δια στόματος του προπονητή τους Γιανίκ Φερέρα προανήγγειλαν μετεγγραφική ενίσχυση και μετά από σημερινή συνάντηση δόθηκε εντολή για τουλάχιστον μία προσθήκη που θα αφορά επιθετικό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, οι τραυματισμοί των Κακουλλή και Χούπερ, αφήνουν ορφανή τη θέση στη γραμμή κρούσης, με τον Ανσαριφάρντ μοναδική διαθέσιμη επιλογή.

Το ενδεχόμενο και δεύτερης μετεγγραφής μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου δεν πρέπει να αποκλειστεί, όμως προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικού. Την ίδια ώρα, το σκηνικό είναι ρευστό, αφού πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Πάφος FC να μην τα παρατά για τον Μπρούνο Φελίπε και να ετοιμάζει αποφασιστικό μπάσιμο γι’ απόκτησή του Βραζιλιάνου.

Επίσης, ο Φράνσις Ουζόχο εμφανίζεται μετεγγραφικός στόχος γαλλικών ομάδων. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου, μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει στο «τραπέζι» πρόταση ικανή για συζήτηση, όμως κανείς δεν παίρνει όρκο ότι δεν θα ανατραπεί το σκηνικό τις επόμενες ώρες.

Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, νοουμένου πως ο Σουηδός Όλα Λάρσον βρίσκεται στην Κύπρο, παρακολούθησε τον αγώνα με την Πάφος FC και εννοείται πως η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου είναι καταλυτική στις επαφές για ενδεχόμενη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ