aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει εκεί που ξέρει και την ξέρουν 

Ομόνοια: Πάει εκεί που ξέρει και την ξέρουν 

Προς Πολωνία «κλίνουν» στην Ομόνοια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Η νέα Ομόνοια εκτός απροόπτου θα «χτιστεί» στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες», στην Οπαλένιτσα.

Γνώριμο στους πράσινους αφού τα τελευταία χρόνια έχουν προετοιμαστεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο κέντρο και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Το «Ρέμες» είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που παρέχει όλες τις ανέσεις, στο οποίο προετοιμάζονται κάθε χρόνο σπουδαίοι σύλλογοι.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Στο τραπέζι Κύπριοι από το… πάνω ράφι

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, την περίοδο που θα μεταβεί η Ομόνοια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, περί τα μέσα Ιουλίου, θα υπάρχει η δυνατότητα και για 2-3 φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους. Τα δυνατά φιλικά είναι μια από τις προϋποθέσεις για την επιλογή του αθλητικού κέντρου. Επίσης, η αποστολή των πρασίνων πριν μεταβεί στην Πολωνία, αναμένεται να βρεθεί για λίγες μέρες και στο προπονητικό κέντρο στις Πλάτρες, όπως έγινε και πέρσι. Η προετοιμασία θα αρχίσει αρχές του επόμενου μήνα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Kαϊάφας και Φανιέρος κτυπούν την πόρτα της Ομόνοιας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ