aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-Ουζόχο: Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Ομόνοια-Ουζόχο: Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αγωνίστηκε μόλις σε πέντε αγώνες με τη φανέλα της Ομόνοιας, δέχθηκε τέσσερα γκολ (δύο από την ΑΕΚ και δύο από την Πάφο), και δέθηκε πολύ με τον κόσμο του «τριφυλλιού». Ο λόγος για τον Φρανσίς Ουζόχο ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Νιγηρία και την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε προ ημερών.

Ο 21χρονος Νιγηριανός ανήκει στην Λα Καρούνια ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς από το… κρεβάτι του πόνου άρχισε ζωντανό βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσω του οποίου απαντούσε σε ερωτήσεις φιλάθλων αλλά και δικών του φίλων. Ο Ουζόχο απάντησε και «τρέλανε» τον κόσμο των πρασίνων μετά από σχετική ερώτηση «και ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια;».

Αυτή του η ατάκα εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των φιλάθλων στα ύψη καθώς ο Ουζόχο δείχνει σεβασμό στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε λεπτά συμμετοχής ώστε να φτάσει σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Τι συμβαίνει όμως με τον δανεισμό του;

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το συμβόλαιο και η επιθυμία του Έζρα

Νωρίς, πολύ νωρίς να απαντηθεί αυτό καθώς ακόμη δεν άρχισε καλά-καλά το στάδιο της αποθεραπείας ώστε να καθοριστεί το χρονικό διάστημα της επιστροφής του στα γήπεδα. Υπενθυμίζουμε πως οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επαναφορά του με την έναρξη της σεζόν 2020-21, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως θα επιστρέψει νωρίτερα!

Η τελευταία αναφορά για το αν θα παραμείνει στην Ομόνοια ως δανεικός, έγινε αρχές Νοεμβρίου από τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων, ο οποίος τόνισε: «Η ομάδα προγραμματισμού δεν σταματά δευτερόλεπτο έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη η Ομόνοια. Αυτό μπορώ να πω αυτή την στιγμή». Σίγουρα εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αν λάβουμε υπόψη την επιθυμία του Ουζόχο για παραμονή στο νησί μας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η (γεμάτη) ατζέντα του προέδρου

Πάντως, όπως δήλωσε προ ημερών ο Σίμος Ταραπουλούζης, ο ίδιος ο τερματοφύλακας θέλει να αγωνιστεί σε προηγμένο πρωτάθλημα σε μεταγενέστερο στάδιο. Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής, ωστόσο η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου που είναι προγραμματισμένη σε λίγες μέρες, πιθανόν θα τροχοδρομήσει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ