aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ούτε σε παιδική χαρά!

Ομόνοια: Ούτε σε παιδική χαρά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλα δύο γκολ δέχθηκε η Ομόνοια, που έφθασε τα 30 παθητικό. Ο αριθμός μεγαλώνει, με τους πράσινους να διατηρούν μια από τη χειρότερη αμυντική γραμμή της ιστορίας τους. Δεν λένε να μάθουν από τα λάθη τους. Προχθές και τα δύο γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια, ούτε σε παιδική χαρά δεν μπαίνουν.

Στο πρώτο τραγικό λάθος του Φλορέσκου και στο δεύτερο λανθασμένη έξοδος του Παναγή. Κινδύνευσε να δεχθεί άλλα ένα–δυο γκολ, μετά από λάθος και πάλι της άμυνάς της. Παρόλο που σχεδόν μετά από κάθε ματς γίνεται λόγος για βελτίωση, εντούτοις τα λάθη επαναλαμβάνονται και αυτό είναι το ανησυχητικό.

Γιατί προχθές, μπορεί να μην το πλήρωσε λόγω της αποτελεσματικότητας στην επίθεση, όμως είναι παιχνίδια, ιδιαίτερα με μεγάλους αντιπάλους, που δύσκολα μπαίνουν τέσσερα γκολ και η επίθεση καλύπτει και τα λάθη στην άμυνα.

Ο Άρνασον ήλθε για να δώσει λύση, έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του, όμως αν δεν βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας και ο κάθε ποδοσφαιριστής δείξει μεγαλύτερη ευθύνη, δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής από μόνος του να κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ