aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ούτε με αίτηση…

Ομόνοια: Ούτε με αίτηση…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα της Ομάδας Προγραμματισμού, είναι η επιλογή στον «άσο». Ο Ουζόχο στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πόσο σημαντικός ήταν για τη ομάδα. Στάθηκε άτυχος ο Νιγηριανός, με την Ομόνοια άμεσα να εντάσσει στο ρόστερ της τον Φαμπιάνο. Έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα, που με τις εμφανίσεις του δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για να υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία.

Σε κάθε ματς, όποτε χρειάστηκε, δήλωσε «παρών». Σε οκτώ αγώνες ο 31χρονος Βραζιλιάνος δέχθηκε μόλις δύο γκολ, ένα από τον Ολυμπιακό και ένα από τον Εθνικό. Τα υπόλοιπα τέσσερα τα δέχθηκε ο Ουζόχο, δύο με την ΑΕΚ με πέναλτι και άλλα δύο από την Πάφο.

Η Ομόνοια σε 13 αγώνες πρωταθλήματος δεν δέχθηκε γκολ στους εννέα. Μετρά ένα σερί πέντε αγώνων απαραβίαστης εστίας, με τον Φαμπιάνο να διατήρησε το μηδέν παθητικό στα έξι από τα οκτώ ματς που αγωνίστηκε. Γενικά η Ομόνοια παρουσιάζει σταθερότητα στην άμυνα, έχει καλή αμυντική συμπεριφορά και προσπαθεί να περιορίζει τις επιθετικές ενέργειες των αντίπαλων επιθετικών.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανανέωσε με άλλο ένα «βλαστάρι» της για πολλά χρόνια

Ο Φαμπιάνο και γενικότερα η Ομόνοια, ούτε με… αίτηση δεν δέχεται γκολ. Η αμυντική γραμμή αποτελεί το μεγάλο «όπλο» των πρασίνων και εκεί στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό την έως τώρα εκπληκτική πορεία τους.

Διαβάστε επίσης: Σωτήρης Καΐαφας: «Πρέπει να πάρουμε επιθετικό και να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ