aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ουσία, ο σύμμαχος για ευοίωνο μέλλον

Ομόνοια: Ουσία, ο σύμμαχος για ευοίωνο μέλλον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι η ουσία, οι βαθμοί. Γιατί, στο τέλος της σεζόν κάνοντας ταμείο, είναι η συγκομιδή βαθμών που θα καθορίσει την υλοποίηση του στόχου μιας ομάδας και όχι εάν στη διάρκεια της σεζόν έθελξε με τις εμφανίσεις της. Σαφώς και το ιδανικό θα είναι να συνδυάσει και τα δύο.

Για την Ομόνοια, ιδιαίτερα τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν, από τη στιγμή που είναι μια εντελώς νέα ομάδα, αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι να παίρνει το ζητούμενο. Και γι’ αυτήν, σε κάθε αγώνα, το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει χρόνο και ηρεμία, ώστε στην πορεία να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητάς της και να επιδιώξει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο, αυτό που προσδοκούν όλοι στον Σύλλογο.

Μετά την επιτυχία στην πρεμιέρα, οι πράσινοι θα επιδιώξουν την Κυριακή απέναντι στο Παραλίμνι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, να φθάσουν στο απόλυτο των βαθμών και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» περιμένει πολύ περισσότερα από την ομάδα, γνωρίζοντας ότι είναι στελεχωμένη από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Παράλληλα δεν τρέφει ψευδαισθήσεις, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές παίζουν για πρώτη φορά μαζί και θέλουν χρόνο για να γίνουν ένα συμπαγές σύνολο, να βγάλουν αυτοματισμούς και να θέλξουν με την παρουσία τους.

Διαβάστε επίσης: Το επίτευγμα εξαετίας του Ντάρμπισαϊρ που κινδυνεύει

Μέσα από τα παιχνίδια, η Ομόνοια θα μπορέσει (λογικά) να αυξήσει τη διάρκεια στην απόδοσή της. Η ομοιογένεια θα «βγει» σε βάθος χρόνου και όταν αυτό επιτευχθεί, το «τριφύλλι» θα είναι σε θέση να γίνει πιο ομαδικό, δημιουργικό, αποτελεσματικό, με συνοχή στις γραμμές του.

Εάν, λοιπόν, η Ομόνοια έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα, είναι κάτι που θα τη βοηθήσει για να γίνει καλύτερη στο μέλλον. Η δυναμική και η αυτοπεποίθηση θα είναι τα ισχυρά της «όπλα», σε μια προσπάθεια να αποδώσει ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και πολύ περισσότερο να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας, τόσο σε κάθε αγώνα όσο και με το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Δέκα παίκτες των €35.500.000 έριξαν «άγκυρα» στην Κύπρο

Οι συνθήκες που επικρατούν στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικές, απομένει οι ποδοσφαιριστές να συμβάλουν ώστε αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις να βγουν στον μέγιστο βαθμό στο γήπεδο. Εάν ναι, τότε η Ομόνοια έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε μια πετυχημένη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ