aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού

Ομόνοια: Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού

Τέσσερις μήνες και δύο ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή (με ενδιάμεσο σταθμό την Καρμιώτισσα) έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που θα εργαστεί σε μία σεζόν στους δύο «αιώνιους» αντιπάλους. Το πρωί της Δευτέρας (6/2) έλυσε το συμβόλαιό του με την Καρμιώτισσα και λίγο αργότερα έδωσε τα χέρια με την Ομόνοια.

Αν και στην επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας δεν γίνεται αναφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όμως, επειδή «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για το πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναλαμβάνει την Ομόνοια σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν και καλείται στο τετράμηνο που απομένει να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Στόχος φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου και πρώτος ισχυρός αντίπαλος, ο ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή, την ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ομόνοια στο πρόσωπο του Σωφρόνη Αυγουστή βλέπει έναν άνθρωπο γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας και ικανό να ταρακουνήσει τα αποδυτήρια στο «Ηλίας Πούλλος», με την ελπίδα ότι θα σώσει τη σεζόν. Ισχυρά κίνητρα διάκρισης έχει και ο 45χρονος τεχνικός, καθώς η δουλειά του θα αξιολογηθεί από τον τεχνικό διευθυντή που βρίσκεται προ των πυλών. Επομένως, το εισιτήριο ανανέωσης της παρουσίας του στο Γέρι θα κριθεί μέχρι τον ερχόμενο Μάη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ