aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε και επικεντρώνεται στο άλλο μείζον θέμα

Ομόνοια: Ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε και επικεντρώνεται στο άλλο μείζον θέμα

Για το ιδιοκτησιακό της Ομόνοιας ειπώθηκαν πολλά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Παπασταύρου, με κεντρικό μήνυμα «συνεχίζουμε». Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εξήγησε πως ήθελε να προστατέψει την ομάδα από τον θόρυβο που προκλήθηκε τον τελευταίο μήνα, αφού είδε πως οι επαφές με τον Τζον Χριστοδούλου δεν προχωρούσαν.

Πλέον, ό,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε και η προσοχή θα στραφεί στο άλλο μείζον θέμα, δηλαδή αγωνιστικό. Η στενοχώρια των οπαδών της Ομόνοιας φεύγοντας χθες βράδυ από το ΓΣΠ ήταν ενδεικτική των συναισθημάτων ολόκληρου του πράσινου οικοδομήματος για την τέταρτη στροφή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου τη Βασιλεία, αλλά άπαντες ήθελαν κάτι παραπάνω. Η πικρία εστιάζεται περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε το «Χ». Οι «τριφυλλοφόροι» ήταν μπροστά στο σκορ για 56 λεπτά και θα μπορούσαν να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Κακουλλή από τον Τσούμερτ. Αντ’ αυτού, οι Ελβετοί βγήκαν στην επίθεση και ο Μιλάρ από πλάγια θέση νίκησε τον Ουζόχο για να γραφτεί το 1-1.

Έχει γυρίσει όμως και αυτή η σελίδα και η νέα γράφει: Δασάκι, Εθνικός Άχνας, Κυριακή. Οι πράσινοι βρίσκονται πολύ πίσω από την κορυφή και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους. Απέναντί τους θα έχουν τον ουραγό της βαθμολογίας, που είναι πεινασμένος για βαθμούς, ενώ στα τελευταία ματς έδειξε πως είναι επικίνδυνος.

Άλλωστε νωπές είναι οι μνήμες από το πάθημα της ΑΕΛ στο ίδιο γήπεδο προ δύο εβδομάδων (2-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ