aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όταν Τσέλσι και Βίλας-Μπόας «γλυκοκοίταζαν» τον Γκόμες με €5.700.000

Ομόνοια: Όταν Τσέλσι και Βίλας-Μπόας «γλυκοκοίταζαν» τον Γκόμες με €5.700.000

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στα νιάτα του ο Βίτορ Ούγκο Γκόμες ντα Σίλβα που έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια, εθεωρείτο μεγάλο ταλέντο. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ακόμη και αγγλικές ομάδες παρακολουθούσαν την πορεία του. Μια από αυτές ήταν και η Τσέλσι όταν προπονητή της ήταν ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο του «τριφυλλιού», με τον οποίο συνυπήρξαν συμπαίκτες για μια πενταετία στην Ρίο Άβε (2005-10).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Γκόμες, ένα «μηχανάκι» για όλες τις δουλειές

Μάλιστα, τον Οκτώβριου του 2011 δημοσίευμα της «Daily Mirror» αποκάλυπτε ότι η ομάδα του Λονδίνου παρακολουθούσε τον Βίτορ Γκόμες «με εντολή του προπονητή Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος εκτιμούσε τις ικανότητες του Πορτογάλου που μπορεί να αγωνιστεί ως μέσος και ως «κόφτης», θέσεις για τις οποίες οι “μπλε” χρειάζονται ενίσχυση».

Διαβάστε επίσης: Οι «σειρήνες» για Κολοβό, o Aναστασίου και το συμβόλαιο με την Ομόνοια

Στο δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα έγραφε ότι η Τσέλσι θα μπορούσε να κάνει μια πρόταση ύψους €5.700.000 (£5.000.000) για την αγορά του 23χρονου τότε ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ