aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όταν ο Μότα πρόβαρε τριφύλλι τρία χρόνια πριν

Ομόνοια: Όταν ο Μότα πρόβαρε τριφύλλι τρία χρόνια πριν

Στην Κύπρο για επαφές με την Ομόνοια βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες (και συγκεκριμένα την Τρίτη) ο Μάρκο Μότα.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy κατέγραψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ όλες τις λεπτομέρειες της προσπάθειας των πρασίνων να πετύχουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του 32χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό με θητεία σε Γιουβέντους και Ρόμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πιέζει Μότα για το «μπαμ»! (αποκαλυπτικές λεπτομέρειες)

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό κατά πόσο ο Μότα θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. Όπως πληροφορείται το Goal οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό, όμως η μετεγγραφή κρέμεται από μια «κλωστή» καθώς ο Ιταλός απαιτεί να βρει σχολείο για το παιδί του με συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O Μπαλοτέλι είχε πετάξει πιάτο στο πρόσωπο του Μότα

Ο Μάρκο Μότα τρία χρόνια πριν βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει φανέλα με το τριφύλλι, αλλά αυτή του Παναθηναϊκό. Τον Δεκέμβριο του 2015, επί ημερών Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της Αθηναϊκής ΠΑΕ ο Ιταλός αμυντικός είχε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους πράσινους, όμως εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί στην Γουότφορντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ