aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όταν η μετεγγραφή του Λοέ χάλασε στη Γουέστ Χαμ

Ομόνοια: Όταν η μετεγγραφή του Λοέ χάλασε στη Γουέστ Χαμ

Τον Ιανουάριο του 2014 ο υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος της Ομόνοιας, Ραούλ Σεντρίκ Λοέ βρέθηκε μια ανάσα από την Γουέστ Χαμ και τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο η μετεγγραφή του χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, γεγονός που εξόργισε τη διοίκηση της Οσασούνα.

Διαβάστε επίσης: O Λοέ με παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ομόνοια! (video)

«Ήταν ένα πραγματικό σοκ. Πως μπορεί ένας σύλλογος σε αυτό το επίπεδο να το κάνει αυτό. Πιστεύαμε ότι το θέμα έφτασε στο τέλος τους και αισθανόμασταν ότι οι συνομιλίες είχαν ολοκληρωθεί. Έγιναν πολλά παράξενα πράγματα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Καταλήξαμε σε συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για δανεισμό του, αφήσαμε τον παίκτη να ταξιδέψει στο Λονδίνο με τον ατζέντη του και πήγαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν. Την επόμενη ημέρα, όταν έπρεπε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, η Γουέστ Χαμ αθέτησε τη συμφωνία επικαλούμενη συμφωνία με άλλον παίκτη», είχε δηλώσει τότε ο αθλητικός διευθυντής της Οσασούνα Πέταρ Βασίλιεβιτς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι διαβουλεύσεις, η επιμονή και το «ΟΚ» της Αλαβές για Εντρένα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ