aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όσοι ξέρουν τον Σωφρόνη…

Ομόνοια: Όσοι ξέρουν τον Σωφρόνη…

Ο Γιανίκ Φερέρα έφυγε κι έρχεται ο Σωφρόνης Αυγουστή. Οι πληροφορίες που έφεραν τον Βέλγο τεχνικό να μετράει αντίστροφα επιβεβαιώθηκαν, αλλά ο διάδοχος του στην ηλεκτρική καρέκλα της Ομόνοιας είναι έκπληξη.

Μέχρι χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν προπονητής στην Καρμιώτισσα και το όποιο σενάριο ότι θα κάθεται στον πράσινο πάγκο, έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όμως, όλα μπορούν να συμβούν κι ο Κύπριος τεχνικός πιάνει δουλειά μέχρι το τέλος της περιόδου.

Με όρους εντολής την καλύτερη δυνατή πορεία για να σωθεί η σεζόν, όπως αναφέρουν οι αξιωματούχοι του «τριφυλλιού». Όσοι, όμως, ξέρουν τον Σωφρόνη Αυγουστή, έχουν να λένε ότι θα παλέψει για τη διάκριση (όποια κι αν είναι αυτή) και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Αυτό εξάλλου είναι και το κύριο χαρακτηριστικό του ως προπονητής. Σε μια ιστορική σεζόν, την οποία ο Κύπριος τεχνικός άρχισε στον ΑΠΟΕΛ και συμφώνησε να την τελειώσει στην Ομόνοια!

Ο προβληματισμός για το μέλλον της Ομόνοιας με προπονητή τον Γιανίκ Φερέρα, έγινε επίσημο διαζύγιο χθες το πρωί. Ο Βέλγος τεχνικός δεν κατάφερε να την οδηγήσει εκεί που την ήθελαν οι διοικούντες και οι οπαδοί της κι έτσι η πόρτα εξόδου ήταν μονόδρομος.

Ο Βέλγος προπονητής μέτρησε 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 17 αγώνες στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ένας τέτοιος απολογισμός δεν αρέσει σε κανέναν στο στρατόπεδο των πρασίνων. Εξ ου και η απόφαση για δραστικά μέτρα.

Πολύ σύντομα αναμένεται να πιάσει δουλειά ο νέος τεχνικός διευθυντής (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ανακοινώνεται επειδή έχει συμβατικές υποχρεώσεις με άλλη ομάδα στη Γερμανία), ο Σωφρόνης Αυγουστή θα οδηγήσει την Ομόνοια μέχρι το τέλος της σεζόν σε αντικατάσταση του Φερέρα, ενώ πολύ σύντομα θα αδειάσουν και κάποιες άλλες θέσεις στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ