aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΟμόνοια: Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν! Στο ακουστικό για Κίκη και Υπουργείο Υγείας

Ομόνοια: Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν! Στο ακουστικό για Κίκη και Υπουργείο Υγείας

Εισιτήρια τέλος! Η Ομόνοια ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τον τελικό κυπέλλου της 25ης Μαΐου. Το πρωί της Τρίτης (17/5) τέθηκαν σε ελεύθερη προπώληση τα εισιτήρια που είχαν απομείνει διαθέσιμα και χρειάστηκαν μόνο μερικές ώρες για να γίνουν… καπνός.

Οι οπαδοί των πρασίνων έστησαν ουρές στα σημεία προπώλησης (στο σωματείο στην οδό Παπανικολή και γραφεία εταιρείας στη Νήσου) για να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι της αναμέτρησης με τον Εθνικό. Πλέον οι φίλοι της Ομόνοιας είναι σε αναμονή για την απάντηση του Εθνικού στο αίτημα για παραχώρηση της νότιας κερκίδας, αλλά και του Υπουργείου Υγείας.

Οι δύο φιναλίστ κατέθεσαν κοινό αίτημα στην ΚΟΠ για να αυξηθεί η πληρότητα της χωρητικότητας του γηπέδου από 85% σο 100%. Η μπάλα είναι στο Υπουργείο Υγείας και σύντομα αναμένεται η απόφαση, με τις ενδείξεις να είναι υπέρ των δύο ομάδων για αποδοχή του αιτήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ