aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όσο ο χρόνος κυλά, τόσο πιο πολύ «γκαζώνουν»

Ομόνοια: Όσο ο χρόνος κυλά, τόσο πιο πολύ «γκαζώνουν»

Την πρώτη τους προπόνηση, μετά την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο από την Πολωνία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, θα κάνουν σήμερα το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος» οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Θα στρωθούν με τα μούτρα στη δουλειά και πάλι, γνωρίζοντας ότι οι επίσημες υποχρεώσεις όλο και πλησιάζουν.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η τρίχα κάγκελο με βίντεο-κάλεσμα για τα διαρκείας της Ομόνοιας!

Τρεις βδομάδες και κάτι χωρίζουν το «τριφύλλι» από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όλοι στην ομάδα θέλουν να είναι πανέτοιμοι, για να παρουσιάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο που προσδοκά ο κόσμος τους. Ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί της παρουσίας του Ματ Ντάρμπισαϊρ τις επόμενες δυο βδομάδες, αναμένοντας ότι θα επανέλθει στην ώρα που εκτίμησε το ιατρικό τιμ, ώστε να δώσει μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Mπεργκ ενημερώθηκε και το… διαπίστωσε

Είναι πολύ νωρίς για να γίνει εκτίμηση αν θα προλάβει ή όχι ο Άγγλος επιθετικός το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ο Λούφτνερ, που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία λόγω ενός μικροπροβλήματος, είναι απολύτως καλά και σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Νορβηγός τεχνικός θα αναμένει από τους Μποτεάκ και Ορτέγα να ανεβάζουν καθημερινά ένταση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με τη λογική και όχι με το συναίσθημα για τον παίκτη του Ασίς

Οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους μέχρι και το Σάββατο, αφού την Κυριακή θα τους παραχωρηθεί ρεπό και τη Δευτέρα με τη δροσούλα θα ανέβουν στην Κυπερούντα. Εκεί θα μείνουν μέχρι και τις 10 του μήνα, όταν και θα επιστρέψουν στη Λευκωσία, μέρα που θα αναμετρηθούν με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ σ’ ένα δυνατό φιλικό τεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ