aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ως ένα σημείο θα περιμένει τον Ακιντόλα

Ομόνοια: Ως ένα σημείο θα περιμένει τον Ακιντόλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Νταβίντ Ακιντόλα. Στην Ομόνοια δείχνουν πρόθεση να περιμένουν ώς ένα σημείο τον ποδοσφαιριστή. Από τη Μίντιλαντ υπάρχει πρόθεση να αρχίσει προπονήσεις και στην πορεία να κριθεί το μέλλον του. Στην Ομόνοια όσο δεν βρίσκουν τον ποδοσφαιριστή που να ικανοποιεί τα «θέλω» της Ομάδας Προγραμματισμού, θα «παίζει» το όνομα του Ακιντόλα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με επιθετικό ποδοσφαιριστή. Εντοπίστηκαν ποδοσφαιριστές και είναι υποψήφιοι και παράλληλα αξιολογείται η κάθε περίπτωση που προτείνεται και πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν. Είναι επιθετικός που φαντάζει ως ο επικρατέστερος τη δεδομένη στιγμή, όμως τίποτα το δεδομένο εάν δεν υπάρξει κατάληξη και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ναι μεν υπάρχει στο ρόστερ η επιλογή του Ντέρμπισαϊρ αλλά στην Ομόνοια επιδίωξη θα είναι όπως ο επιθετικός που θα αποκτηθεί να είναι διαθέσιμος στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Στην πορεία είναι πιθανό να γίνει άλλη μια μετεγγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή. Όσο για τη θέση, αυτή θα κριθεί μέσα από κενό που ίσως διαπιστώσει η Ομάδα Προγραμματισμού. Είναι πρώιμο να γίνει εκτίμηση αλλά ακόμη μια επιλογή στη μεσαία γραμμή φαντάζει ως αναγκαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ