aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οριστικό ναυάγιο με τη Cyta

Ομόνοια: Οριστικό ναυάγιο με τη Cyta

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τούμπα επήλθε η συμφωνία της Ομόνοιας με τη Cyta για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της πενταετίας 2019-24. Το σωματείο της Λευκωσίας ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ημικρατικού Οργανισμού ότι, βάζει τέλος στις συζητήσεις και θα διαφυλάξει όλα τα συμφέροντα του σωματείο.

Η Cyta ζήτησε από την Ομόνοια όπως εξασφαλίσει χαρτί από την Primetel ότι, θα την «ελευθερώσει» το 2019 αλλά και εγγυήσεις για το ποσό που θα της καταβάλει δυο χρόνια πριν τεθεί σε ισχύ η συμφωνία τους. Το γεγονός αυτό βρήκε αντίθετους τους παράγοντες του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να βάλουν τέλος στις όποιες συζητήσεις.

Το νομικό τμήμα του σωματείου αφού αξιολόγησε το όλο θέμα, κάνει σκέψεις και να κινηθεί σε βάρος του Οργανισμού αφού θεωρεί πως η Ομόνοια είναι απόλυτα καλυμμένη και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να «παίζει» με το όνομά της.

Πλέον, η Ομόνοια θα κάνει στροφή και πάλι στην Primetel, παρόλο που όπως πληροφορούμαστε αδυνατεί να καταβάλει τη δεδομένη χρονική στιγμή προκαταβολή. Ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσό το οποίο επιθυμούσε το σωματείο της Λευκωσίας. Ωστόσο, εκφράζεται η πίστη πως οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε νέα συμφωνία και επέκταση της συνεργασίας τους για την τριετία 2019-22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ