aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οριστικό, φεύγει ο Λόπεθ!

Ομόνοια: Οριστικό, φεύγει ο Λόπεθ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όπως έγινε γνωστό από χθες βράδυ, η Τενερίφη επέδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ίσμα Λόπεθ. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από την περασμένη βδομάδα και η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε την Ομόνοια.

Οι δυο πλευρές τις τελευταίες μέρες ήταν σε επαφές και φαίνεται να έχει επέλθει συμφωνία για τερματισμό της συνεργασίας τους. Εντός της ημέρας ενδέχεται ο 29χρονος μπακ, που έχει γενέθλια σήμερα, να αναχωρήσει για την Ισπανία ώστε να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στην Τενερίφη.

Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέρον για Λόπεθ, ενήμερη η Ομόνοια

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, η Ομόνοια θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή, που δεν είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις και δύσκολα θα συνέχιζε στην ομάδα με το τέλος της σεζόν. Αυτό, λοιπόν, θα γίνει νωρίτερα και μάλιστα με την Ομόνοια να επωφελείται των υποχρεώσεών της βάσει του συμβολαίου που διατηρούσε ο ποδοσφαιριστής.

Εντός της ημέρας αναμένεται και επίσημη θέση από πλευράς Ομόνοιας για τη λύση της συνεργασίας με τον Λόπεθ και την μετακίνησή του στην Τενερίφη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ